Pozdravno pismo

5. Hrvatski kongres o reprodukcijskom zdravlju, planiranju obitelji, kontracepciji i IVF-u / 03. – 05. svibnja 2018. / Šibenik

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na sudjelovanje na 5. Hrvatskom kongresu o reprodukcijskom zdravlju, planiranju obitelji, kontracepciji i IVF-u. 

Ovaj kongres neće imati tradicionalnu formu. Odabrali smo šest ključnih tema o kojima će se raspravljati na panel diskusijama. Svakom panelu prethodit će plenarno predavanje kao uvod u temu s osvrtom na akutalnost i kontroverze. Moderator panel diskusije će zatim iznijeti okosnicu teme nakon čega će uslijediti interaktivna diskusija šest do osam sudionika panela. Svi sudionici kongresa pozvani su da aktivno sudjeluju u raspravi. Pozvali smo predavače iz zemlje i regije koji će donijeti zaključke primjenjive na našu sredinu. U područjima gdje nemamo dovoljno iskustva potražili smo pomoć kolega iz inozemstva. Novi koncept ovog skupa kao i mogućnost zajedničkog druženja, garantiraju uspjeh i nadamo se Vaše zadovoljstvo. Zato Vas pozivamo da se u što većem broju prijavite i aktivno sudjelujete u svim aktivnostima planiranog kongresa.

Srdačno Vas pozdravljaju, 

Predsjednica Kongresa

Prof.dr.sc. Dinka Pavičić Baldani

Počasni predsjednik Kongresa

Prof.dr.sc. Velimir Šimunić